初二英语Spring Is Coming自主测评试题

2014-02-19 00:00:00 来源:北达教育 分享资源

 

Unit 1 Spring Is Coming!

单元测试题

I 用所给词的适当形式填空20分 。

People enjoy _____ ( listen) to pop music.

Kate asked Li Hua _____ ( help ) her with Chinese.

______ ( not run) in the classroom.

Beckham usually ____( wear) his hat in a strong way.

How about ____ ( watch) a wonderful sitcom.

Let’s ____ ( have) a competition.

Tt’s _____ ( sun). please wear your sunglass.

There are five _____ ( different) between his brother and him.

They sing this song ____ ( happy)

10 There are many _____(tomato) in the field.

II 单选20分

( )1Thank for ____ me the way.

A tell B tells C telling D the tell

( )2 The teacher often helps us ____ our English.

A in B at C to D wish

( )3What are you going to do ____ Sunday afternoon.

A at B on C to D with

( )4ook at those monkeys . They are _____ and jumping all the time.

A runing B running C runs D run

( )5he big cat ______ a small tiger .

A looks B looks like C looks the same D Looks as

( )6___ about this one?

A How’s B What C What’s D Which

( )7W hat _____ it is !

A a sunny weather B sunny weather C the suuny weather D suuny

( )8obody wants _____ late again.

A to B to be C be D be to

( )9 The weather in Australia is _____ that in China.

A the same B the same as C different D different from

( )10 What _____ the weather _____ last Saturday?

A is, like B was, like C is, \ D was, \

( )11 I ___ think tigers in cages ____ happy.

A do, can B do , can’t D don’t, can D don’t can be

( )12 It’s bad to read _____ the sun.

A under B in C with D on

( )13 Wang Hong and Wang Li are twins . They ____.

A look the same B look the like C look like D look like

( )14 Did you enjoy _____ at the party.

A your B you C yourself D yourselfs

( )15 The wind was _______ all night.

A heavy B strong C strongly D heavily

( )16Don’t talk _____ in the classroom.

A aloud B loud C loudly D louding

( )17We have _____ school uniforms in school.

A wear B to wear C wears D wearing

( )18 The story made every people ____.

A to laugh B laugh C laughing D laughed

( )19- Who is Lisa______ ?

-MsRead. They’re discussing the school trip.

A talking with B talking about C talk about D talk with

( )20 I waited for Tom _____ ten last night.

A to B until C for D by
III.完形填空20分

通读下面短文,掌握其大意,然后从短文后各小题所给的选项中选择最佳的一项。

What is the sky? Where is it? How1 is it? What lies above2 ? The question are difficult to 3 , aren’t they?

Is the sky blue? The sky has no4 . Is the sky full 5 air? We know that there is air around the world. When planes fly, they need air to lift their wings (翅膀) . Planes6 fly very high because when they go higher, the air gets 7 . If we go far enough away from the 8 . We find there is no air.

Maybe we can answer some of our questions now. What is the sky? Nothing. Where is it? It is all around the 9 , the sky is space (空间).

In the space there is nothing10the sun, the moon and all the stars .

( )1.A.far B.long C.big D.high

( )2.A.there B.it C.them D.here

( )3. A.say B.answer C.tell D.ask

( )4.A.water B.cloud C.colour D.wind

( )5. A.of B.at C.with D.in

( )6. A.can B.will C.cannot D.must

( )7. A.fatter B.thicker C.heavier D.thinner

( )8. A.moon B.earth C.sun D.stars

( )9. A.cities B.villages C.countries D.world

( )10.A.only B.and C.or D.but

IV Ⅶ.阅读理解30分

阅读下面短文,根据短文内容,从短文后面各小题所给的四个选项中选择最佳的一项。

A

Mr. White bought some things from a big shop last month and when he got the bill(账单) a few days later, he thought that there was a mistake in it. So he telephoned the shop and asked to speak to the Accounts Department(会计处). “Who do you want to speak to in the Accounts Department?; the telephone operator(接线员)asked. “It doesn’t matter to me,; Mr. White answered. He did not know the names of any of the people in the department, He heard nothing for a few seconds (秒)and then the operator said, “Hello, you wanted to speak to someone in the Accounts Department, didn’t you?;

“Yes, that’s right,; Mr. White answered.

“Would you like to speak to Mr. Hankinson?; the operator said.

“Yes, that’ll be all right,; Mr. White said. “It doesn’t matter.;

“I’m sorry, but Mr. Hankinson isn’t in today.;

( )1.Mr. White bought some things from ______.

A.the Accounts Department of a big shop

B.Mr. Hankinson

C.a big shop yesterday

D.a big shop last month

( )2.Why did Mr. White telephoned the shop?

A.Because he got the bill too late.

B.Because the things he bought were not good.

C.Because he thought there was a mistake in the bill

D.Because the telephone operator is one of his friends.

( )3.Who did Mr. White want to speak to on the telephone?

A.The operator.

B.Mr. Hankinson.

C.Anyone in the Accounts Department.

D.Anyone in the shop.

( )4.At last Mr. White didn’t speak to Mr. Hankinson because ______.

A.he didn’t know Mr. Hankinson

B.Mr. Hankinson didn’t know him

C.Mr. Hankinson was very busy at the moment

D.Mr. Hankinson wasn’t in the shop

( )5.Which one of the following is true?

A.Mr. Hankinson wouldn’t like to speak to Mr. White.

B.The telephone operator was very kind and friendly to Mr. White.

C.Mr. White’s bill was still(仍然) a problem.

D.The big shop changed(改变)the bill at last.
B

A little boy comes to a new town. His name is Ale. He is only less than ten years old . Of course he lives with his mother and father. His family is very rich. They live in a beautiful house with a big garden. They have a driver, a cook, a gardener and a lot of servants(仆人) .

Ale is going to a new school. (On the first day his mother said to him, “Ale, be modest (谦虚) at your new school . Don’ t say we are rich. ;

Ale says, “Yes, mummy. ;

So Ale goes to school. He meets his new teachers and new classmates. And he sits down with the other children. The teacher says, “Good morning, children. The first composition (作文) today is MY FAMILY. ;

The boys and girls take out their exercise-books. All of them begin to write. Ale writes, “My name is Ale. My family is very poor. My father is very poor. The gardener is very poor. The cook is very poor. And all the other servants are very poor. So I am very poor too.…;

( )6.Ale’ s family ______.

A. hasn’t a car B. has a car

C. has a bus D. has a bike

( )7.On the first day, his mother told him to ______.

A. be careful at his new school

B. be modest

C. study hard at school

D. listen to the teachers

( ) 8.At the new school Ale meets ______.

A. not only his new teachers but also his new classmates

B. a driver, a gardener, a cook and a lot of servants

C. his father and mother

D. one of his friends

( )9Which of the following is true?

A. Ale writes a very good composition.

B. Ale was the modest in his class.

C. Ale writes better than any of his classmates.

D. Ale doesn’t tell the truth.

( )10.To the mother, Ale is a ______boy.

A.good B.bad C.poor D.small
C

The Piano Concert

A young woman in a small German town was going to give a piano concert. Her posters (海报)said she was a pupil of Franz Liszt, the great Hungarian pianist.

This was not true.

One day the woman learned that Liszt himself was in town. Now people would find out she would never be able to give a concert again. What would she do?

Finally (最后), she went to see the famous man himself. She told him everything. Her parents were dead and she was alone. She had to make a living. She decided to give piano lessons to rich children. But who would send their children to an unknown young woman? So she told people Franz Liszt was her teacher.

“I believe (相信)you,; Liszt said. “You’ve done wrong, but I can see you are truly (真正地) sorry about it. That’s enough. Now let me hear you play.;

The young woman was shy (害羞)at first. But then she saw Liszt smiling. It made her feel better. Now she wasn’t afraid any more. She started playing. She put her heart into it and she played wonderfully (精彩地). Liszt was quite pleased.

When she finished, she turned to look at Liszt. There was a smile on his face. She could see he was pleased. Then Liszt gave her some advice (建议). After he finished, he said, “Now you really are my pupil. Go ahead with your concert. And you can add (加) a note to the posters. Say that your teacher himself will be there. He will play the last piece.;

根据短文内容,判断正(T)误(F):

( )11. The young woman was going to give a piano concert because she was a pupil of Franz Liszt, the great Hungarian pianist.

( )12. The young woman decided to tell Liszt about her posters.

( )13. Liszt wanted the young woman to play a piece for him.

( )14 Liszt was quite pleased when the young woman played wonderfully.

( )15 Liszt said he was going to the concert and was going to play the last piece.

V.书面表达10分

根据中英文提示,写出意思连贯,符合逻辑的英文文段。

一天,格林先生听到孩子们在外边玩的声音,他往窗外看,看见什么了呢?

1. one day, hear the sound, play, outside

2. look out of, and, what, see

3. some, play football, fly kites, boat

4. play, laugh, happy

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

单元测试题

I 1 listening 2 to help 3 Don’t run 4 wears 5 watching 6 have 7 sunny 8 differences 9 happily 10 tomatoes

II 1C 2 D 3 B 4 B 5 B 6 B 7B 8B 9 B 10B 11 D 12 B 13 A 14 C 15 B 16 C 17 B 18 B 19 A 20 B

III.1.D 2.B 3.B 4.C 5.A 6.C 7.D 8.B 9.D 10.D

IV1.D 2.C 3C 4.D 5.C.6.B 7.B 8.A9.D 10.A11 F 12 T 13 T 14 T 15 T

V. 1.One day, Mr Green heard the sound of children playing outside.

2.He looked out of the window and what could he see?

3.Some children were playing football, some were flying kites, others were boating.

4. They were playing and laughing happily.
关键词:初二英语作文

北京中考网 考试圈 豆芽网

新希望家教一对一名师推荐更多名师

相关阅读

[收藏] [打印] [关闭] [返回顶部]